slide_blog
slide_blog
slide_blog
slide_blog
2907, 2017

el relleu de Marxem!

Novetats de Marxem! Aquest estiu  l’Adrià pren el relleu de Marxem! L’Adrià, un gran apassionat de l’esport, l’exercici físic, la natura i la gent, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster en professorat de secundària en Educació Física, aficionat a l’esquí nòrdic i l’escalada entre d’altres, instructor de gimnasia abdominal hipopresiva, amb experiència en classes guiades i format en marxa nòrdica, comença aquesta nova etapa amb moltes ganes i energia!
A partir d’avui ja podeu consultar a la web la programació inicial de la nova temporada 2017/18 i fer el seguiment, si així ho desitgeu, de les activitats que s’aniran programant durant el curs.

3012, 2016

Regala marxem aquestes festes

Durant tot l’any tenim disponibles els VALS REGALS. Si voleu sorprendre saludablement… un curs de marxa nòrdica o un paquet de Rutines setmanals és un molt bon regal!
En cas de regalar un curs, cal consultar l’agenda i veure quin dia encaixa millor. Contínuament programem cursos d’iniciació a la marxa nòrdica que pots consultar a l’apartat AGENDA

3012, 2016

Ja estan obertes les inscripcions a les Rutines d’Hivern

Les Rutines de Tardor s’han acabat, però no patiu, després de Reis, tornem a les Rutines! Teniu el formulari d’inscripció disponible a la pàgina de les Rutines Setmanals AQUÍ

2808, 2016

Nova temporada i web renovada!

A poc a poc anem avançant … per tal de millorar  l’experència dels usuaris de MARXEM, hem incorporat a la web una agenda amb els cursos, activitats de les rutines,… així com inscripcions online i posibilitat de compartit les activitats programades a les vostres xarxes socials!

Visiteu la web i esperem us agradi tan com a nosaltres!

2508, 2016

Comencem temporada! are you ready?

Després de les vacances d’estiu, us esperem! als veterans/es i als que encara no coneixeu les RUTINES DE MARXEM. Per part nostra, ja hem fet els deures! com l’any anterior, les rutines s’organitzen per estacions, les quals ja hem programat, en resum…tot està a punt! Podeu consultar tota la informació necessària, quotes per estacions, grups i horaris  AQUÍ

 

209, 2015

Apunta’t a les rutines setmanals. Temporada 2015/16

Comencem les Rutines setmanals de Tardor la setmana del 14 de setembre.
Un cop a la setmana fem marxa nòrdica per dedicar una estona del dia al manteniment de l’activitat física i perquè no a la diversió, a esbargir-nos i gaudir d’estar a l’aire lliure. Tenim grups a Vilafranca, Sant Sadurní, Sant Quintí, Sant Martí Sarroca, … Consulta els grups i els horaris i per més informació contacta amb nosaltres!

209, 2015

Calendari activitats Tardor 2015/16

Comencem temporada la setmana del 14 de setembre amb molta marxa!
Organitzem la temporada 2015/16 en 4 estacions: tardor, hivern, primavera i estiu. A l’inici de cada estació tindreu tota la informació de les activitats programades. A mesura que s’apropi la data de l’activitat, publicarem informació més detallada.

1206, 2015

Hem marxat de Fira d’enoturisme actiu

El 30 i 31 de maig varem formar part de la 1ªFira d’enoturisme actiu al Penedès! Hi havia programades activitats durant tot el cap de setmana, circuit d’orientació, bicicletes elèctriques, descens amb bmx, passejades i …. taller de marxa nòrdica amb Marxem!
Molt contents de la rebuda de la gent i l’interès que posaven en la marxa nòrdica, en les activitats que fem i els ànims que ens donaven pel nostre petit projecte!
Molt bona iniciativa que esperem continuï i es consolidi!

1206, 2015

Hem marxat de Fira d’esports de muntanya!

El cap de setmana del 17 de maig ens estrenàvem a la 1ª Fira d’esports de muntanya a Vilafranca del Penedès per parlar i parlar de … marxa nòrdica!!! Va ser el primer cop que ens presentàvem al Penedès en una Fira i la veritat és que la rebuda va ser fantàstica!!! Molts amics, coneguts i no tant coneguts, es varen interessar per la pràctica de la marxa nòrdica, la tècnica i els seus beneficis!
Cal dir que nosaltres també varem aprendre molt de la resta d’empreses que estaven a la Fira! … molt bona feina dels organitzadors de la Fira i esperem tornar-hi l’any vinent! … us avisarem!

1206, 2015

Més marxaires per Sant Sadurní!

El passat mes de maig vam fer un curs d’iniciació a la marxa nòrdica a Sant Sadurní. Un grup de persones interessades en conèixer la tècnica, característiques i beneficis de la marxa nòrdica (més…)

X