El dissabte de la setmana passada Marxem Nordic Walking Penedès i Elna fisioteràpia i Salut vàrem organitzar la primera sessió del cicle de xerrades en moviment.

La idea d’aquest projecte és oferir a les persones que ja gaudeixen de la marxa nòrdica així com d’altres curiosos la possibilitat de formar part en xerrades enfocades en l’àmbit de la salut. La interacció entre el professional que condueix la xerrada i el públic es una part fonamental per a l’aprenentatge dels assistents sobre el tema en qüestió.

El passat dia 27, Montse Clos (llicenciada en farmàcia, diplomada en salut pública i màster en seguretat alimentària) ens va parlar de temes tan interessants com la manipulació dels aliments a casa, com organitzar la nevera evitant toxiinfeccions, la informació d’al·lèrgens i comprendre l’etiquetatge dels aliments. Aquesta primera part es va desenvolupar al centre Elna (Carrer Oriol, 24, Vilafranca del Penedès). Tot seguit vam sortir a fer un escalfament en grup ben divertit per a iniciar seguidament una ruta per la zona de la torre de les aigües. Finalment al parc de Sant Júlia vam gaudir d’uns estiraments mentre gaudíem del sol de dissabte penedesenc.

Estem molt contents de la jornada viscuda i us esperem a la segona sessió del cicle de xerrades en moviment que serà el proper 24 de febrer. Per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres.

Salut i marxa!