CAT / CAST

El passat cap de setmana vam estar realitzant un curs d’iniciació a Vilafranca del Penedès, nous iniciats en el món de la marxa nòrdica!!

El dissabte a la tarda vam gaudir d’un marxem de tast al celler Eudald Massana Noya. Una gran jornada amb una colla de mestres que van venir des del Garraf amb molta bona energia per iniciar-se en la marxa nòrdica i acabar fent un tast top amb els vins i escumosos de @eudaldmassananoya acompanyats d’un ecoaperitiu.
Ruta pels entorns del celler, coneixent les seves varietats i peculiaritats, seguint fins Sant Sebastià dels Gorgs i el seu monestir mil·lenari i acabant la ruta circular al celler on ens esperava el tast en un espai fantàstic!
Moltes gràcies a tots per venir a conèixer la marxa nòrdica i el Penedès i fins aviat!

El pasado fin de semana estuvimos realizando un curso de iniciación en Vilafranca de Penedès, nuevos iniciados en el mundo de la marcha nórdica !!

El sábado por la tarde hicimos disfrutar de un Marxem de Cata a la bodega Eudald Massana Noya. Una gran jornada con un grupo de maestros que vinieron desde el Garraf con Mucha buena energía para iniciarse en la marcha nórdica y acabar de haciendo 1 cata top con los vinos y espumosos de @eudaldmassananoya acompañados de su ecoaperitivo. Ruta pelos entornos del bodega, conociendo los Suyas variedades y peculiaridades, siguiendo hasta Sant Sebastià dels Gorgs, su monasterio milenario y terminando la ruta circular al bodega donde nos esperaba la cata en un espacio fantástico! Muchas gracias a todos por venir a Conocer la marcha nórdica y el Penedès y hasta pronto!