CAT. Bon dia! Aquest mes de setembre tornen les rutines setmanals de marxa nòrdica a diferents poblacions del Penedès. En les imatges podreu observar els grups, horaris, preus i els primers cursos d’iniciació amb els que començarem la temporada 2019- 2020.
Si esteu interessats en formar part dels grups us animem a iniciar-vos a través dels cursos d’iniciació que tenim programats pels dies 19 (Vilafranca del Penedès) i 26 de setembre (Sant Sadurní d’Anoia). També us oferim la possibilitat de realitzar una classe d’iniciació personal i poder començar als grups de rutines si no us va bé poder realitzar els cursos en els dies indicats.
Igualment si voleu fer alguna de les nostres activitats amb amics, familiars, companys… contacteu amb nosaltres al 696033415 i us informem de tot el que podem fer per vosaltres.
A continuació els enllaços per a inscriure-us als cursos d’iniciació:
Vilafranca del Penedès, 19 de setembre (10h – 13h): http://www.marxem.cat/agenda/
Sant Sadurní d’Anoia, 26 de setembre (10 – 13h): http://www.marxem.cat/agenda/

Esperem veure-us ben aviat per a gaudir plegats de la tardor al Penedès!!

CAST. Buenos días. Este mes de septiembre vuelven las rutinas semanales de marcha nórdica en diferentes poblaciones del Penedès. En las imágenes se puede observar los grupos, horarios, precios y los primeros cursos de iniciación con los que empezaremos la temporada 2019- 2020.
Si está interesado en formar parte de los grupos os animamos a iniciaros a través de los cursos de iniciación que tenemos programados para los días 19 (Vilafranca del Penedès) y 26 de septiembre (Sant Sadurní d’Anoia). También os ofrecemos la posibilidad de realizar una clase de iniciación personal y poder empezar a los grupos de rutinas si no te va bien poder realizar los cursos en los días indicados.
Igualmente si desea realizar alguna de nuestras actividades con amigos, familiares, compañeros … contacte con nosotros al 696033415 y os informamos de todo lo que podemos hacer por vosotros.
A continuación los enlaces para inscribirse en los cursos de iniciación:
Vilafranca del Penedès, 19 de septiembre i Sant Sadurní d’Anoia 26 de setiembre: http://www.marxem.cat/agenda/