CAT. Marxem NW Penedès hem preparat un conjunt d’activitats per a tothom. Els grups de rutines setmanals ja han començat a diverses poblacions i els propers dissabtes tenim cursos d’iniciació programats a Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia. També us programem experiències que s’ajustin als vostres interessos per a gaudir de l’activitat física i la natura en un entorn privilegiat! Ja podeu reservar l’activitat que més us interessi a www.marxem.cat o informar-vos trucant al 696033415.

CAST. Marxem NW Penedès hemos preparado un conjunto de actividades para todos. Los grupos de rutinas semanales ya han empezado en distintas poblaciones y los próximos sábados tenemos cursos de iniciación en Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia.
También os programamos experiencias que se ajusten a vuestros intereses para disfrutar de la actividad física y la naturaleza en un entorno privilegiado.Ya podéis reservar la actividad que más os interese a www.marxem.cat o informaros llamando al 696033415.